Myytävät tuotteet

Tekemistäni sisustuskoruista

Työn tekeminen lähtee ideasta, jonka pohjalta annan ensin työlle nimen. Nimen mukaan määräytyvät työn värit ja materiaalit sekä koko.

Töiden pohjana ovat pääasiassa erikokoiset messinkivanteet, jotka on päällystetty tekonahka- tai nahkanauhalla. Verkon punomiseen on käytetty helmi-, villa- tai mehiläisvahakäsiteltyä lankaa (ns. tekojänne). Sulat ovat aitoja luonnosta löydettyjä sulkia aina silloin kun mahdollista. Värjättyjä sulkia olen myös käyttänyt.

Monissa töissäni on käytetty paljon aitoja kristallihelmiä, sterlinghopeaa, aitoja luuriipuksia ja runsaasti nahkanauhaa. Myös puolijalokiviä, kuten hematiittia, olen käyttänyt jonkun verran. Jotkut näyttelyissä esillä olleet sisustuskorut ovat myös kohtalaisen suuria läpimitaltaan ja verkon punominen helmineen on vienyt monen työn kohdalla useita tunteja. Toisaalta myös pieniin töihin on mennyt paljon aikaa, koska olen halunnut käyttää niissä paljon helmiä verkkoon punottuna. Erityyppisten verkon koristeluiden toteuttaminen on mukavan haastavaa puuhaa!

Teen sisustuskoruja pääasiassa asiakkaan toiveen mukaan, joten materiaalivalinnat ja työn vaikeusaste riippuvat aina täysin tilaajan toiveesta. Toki sekin riittää, että tilaajalla on edes pieni ajatus työn tunnelmasta; se on luovan työn tekijälle aina mielenkiintoinen lähtökohta!

Tutustu myytäviin tuotteisiin: 

Korut

Unisiepparit

Lumenlapsi

Lumenlapsi